html web templates

AZ ELÉGEDETT KERTÉSZEK ÉS
GAZDÁK MONDTÁK

„Két éve használom a cég által előállított Organic Green Gold növénykondíciónálót, palántáim sokkal egészségesebbek, ellenállóbbak. Jobban bírják az átültetést, jobb a magkötődés, és 25-30%-kal több termés szedhető. Vevőim elégedettek, vevőköröm egyre szélesebb, szívesen vásárolnak tőlem palántát. A gondos palántanevelés mellett, a Organic Green Gold-nak is sokat köszönhetek.”

„Tapasztalatom, hogy a szántóföldi kultúrák gyorsan meghálálják a Organic Green Gold-ot. Előnye, hogy gyors segítséget nyújt a növénynek azonnal felvehető tápanyagként. Kijuttatása nem jelent többletköltséget, mert bármilyen növényvédő szerrel keverhető. Búzánál 12 liter O.G.G-vel, ugyanazt a sikér tartalmat értem el, mint 2q N műtrágya felhasználásával, ami jelentősen csökkentette a ráfordítási költségeimet, mert 12 l ebből az anyagból kevesebb, mint a műtrágya költsége. Így jelentős költségcsökkentő tényező, és 100%-ban környezetbarát.”

"Idén tavasszal kezdtem a kertemben használni az O.G.G-t, és már ez alatt az 1 év alatt is nagy változást figyeltem meg növényeimen az előző évhez képest. Leginkább a paradicsomon és a szőlőn volt megfigyelhető a hatás: a paradicsomon rekordmenínyiség termett, a szőlőről pedig még zölden nagyon sok fürtöt le kellett szedni, mert nem fértek el egymástól. A virágoskertben is nagy csodát tett, a növények dúsan virágoztak, és egész őszig egészségesek maradtak. Az évben mindösszesen háromszor permeteztem, és ez vezetett ilyen eredményhez. Az ismerőseim is csodájára jártak a kertnek, és kérdezték, mi a titka?"

MEGRENDELÉS

Organic World Kft. 

1143 Budapest, Szobránc köz 8.
 
adószám: 25341218-2-42
cégj. szám: Cg. 01-09-285327

Kapcsolat

Szabó Bence
Email: szbence@organicworld.hu
Mobil: +36 30 4 300 200